Kako je nastao Proventum.

Sa Proventum cloud office unapređenjima nikad kraja.

  PROVENTUM pruža usluge poslovne podrške, IT-a, računovodstva , finansijskog i pravnog savjetovanja . Nastojimo da budemo lideri u stvaranju inovativnih i kreativnih rješenja za online poslovnu podršku za regionalna i evropska MSP. Priča o Proventum.me počinje 1991. godine, kada su sadašnji vlasnici osnovali svoje prvo MSP, fokusirano na računovodstvo i usluge poslovne podrške.

Početak
  Od samog početka ključni ljudi su imali inovativni pristup i uveli korištenje kompjutera u poslovima malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori, zamijenili papire sa elektronskom arhivom, a zaposleni su zamijenili registratore sa laptopovima. Rad je postao mnogo brži i efikasniji, a zadovoljstvo kupaca i zaposlenih sve veće.Kao lider tržišta u zemlji prvi smo zamijenili fizičku dokumentaciju sa elektronskom arhivom za svoje klijente i uveli upravljanje dokumentima kroz softver DMS-a u Crnoj Gori od 2008.

Evolucija
  Nakon toga smo odlučili da počnemo razvijati poslovanje na Cloud-u.Razvoj inovativnih usluga za poslovnu podršku sa 25 zaposlenih i širokom mrežom saradnika, dovela nas je do brojnih nagrada i do pozicije vodećeg provajdera u poslovnoj podršci i ICT rješenjima.U 2014. godini nakon prvih proba inovativnog softvera PROVENTUM, za mala i srednja preduzeća, naš tim i klijenti su prepoznali dodatnu vrijednost i potencijal rasta od uvođenja najsavremenije tehnologije u malim i srednjim preduzećima za svoje svakodnevno poslovanje.Stoga se rezultati ogledaju u našoj viziji mala i srednja preduzeća postanu korisnici Proventum.me.

Misija
  Naša misija je pružiti online poslovnu podršku bez premca u odnosu cijene i kvaliteta. Postepenim uvođenjem novih usluga, u stalnom smo rastu. Danas, nakon 25 godina, mi smo lider na regionalnom tržištu, sa 25 zaposlenih i širokom mrežom saradnika.
Program koji vam omogućava da kroz par klikova registrujete novu formu, upraljate svim područjima u preduzeću, poboljšate procese i povećate dobitak.

Registruj preduzeće

Kako registrovati preduzeće online?

Stvoren sa jasnim ciljem da olakšate rad vašim računovođama. Obračun PDV-a, plata, bilansa, izdate putne naloge, izvršite knjiženje...nikada jednostavnije.

Probaj besplatno

Kako koristiti Proventum accounting?

Promo video

Kako Proventum cloud office funkcioniše

Pogledajte zašto Proventum unapredjuje vaše poslovanje.

Vizija

Šta želimo da postane projekat

Pre svega da bude jednostavan softver prilagođen svim vašim potrebama.

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

Proventum se redovno prilagođava svim nastalim promjenama u zakonodavstvu (plate, PDV itd). Sve promjene se automatski primjenjuju.

Pregled poslovanja u pokretu

Sve poslovanje na klik od Vas. Sa naprednom analitikom imate uvid u sve promjene koje mogu da utiču na poslovanje preduzeća.

Računovodstvo nikada nije bilo lakše

Proventum računovodstveni servis pruža moćan, stabilan i jednostavan softever za upotrebu u računovodstvu sa 99.99% prilagođenim okruženjem.

Podrška korisniku na prvom mjestu

Proventum stavlja ključni značaj na korisničku podršku, bilo direktno u vašoj kancelariji, putem telefona ili putem on-line servisa.

O nama

Zašto Proventum?

Unapredite svoje poslovanje.

Proventum cloud office poslovno informacioni sistem za brzo rastuća preduzeća, koji ulažu u stabilnost, napredne funkcionalnosti i prilagodljivost sistema. Nastojimo da budemo lideri u stvaranju inovativnih i kreativnih rješenja za online poslovnu podršku za regionalna i evropska MSP. Širok spektar funkcionalnosti omogućava, da sistem koriste svi u preduzeću, od rukovodstva do nabavke i računovodstva. Postanite njegov korisnik i vi!