Proventum

Accounting - Unapredite poslovni proces vašeg biznisa

Proventum accountig namenjen preduzecima koja žele da automatizuju finansijsko poslovanje, sprovedu pravnu regulativu i u realnom vremenu prate svoje poslovanje, bilans sa partnerima, bilans stanja i uspjeha.

Probaj besplatno
Instant, online, u minuti

Podržano za sve platforme

Safari

Edge

Chrome

Firefox

Opera

Total € 10 456.89 Faktur a pro ventum 02 Avg 2018 Bulevar Džordža Vašingtona Podgorica, Montenegro + Školske oprem e 1 kom EUR 13 489.90 €26 291.69 2016 2017 34 099.31 60 391.00 RAZLIKA POVEĆANJE OD 77.10% PROFIT PROFIT

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

Proventum se redovno prilagođava svim nastalim promjenama u zakonodavstvu (plate, PDV itd). Sve promjene se automatski primjenjuju.

Proventum je interaktivan

Sa naprednom analitikom imate uvid u svoje poslovanje, promejene vrijednosti kursa, criptovaluta i montenegro berze.

Računovodstvo nikada nije bilo lakše

Jednostavnim atributiranjem i razmenom faktura i ostalih dokumenata i automatizovanim knjiženjima, računovodstvo prestaje da bude većinsko operatorski posao, kontrola proces postaje primaran posao vašeg računovodje.

Šta je proventum accounting

Ušteda


Kako bi se osjecali kada bi ustedjeli vrijeme i troskove, a dobili puno vise nego sto sada imate. Nemate ulaganja u hardver, obuke, antivirus programe, ažuriranja i slično, a dobijate formulu za uspješan biznis koja je lako primjenljiva.

Znanje, iskustvo i moderna tehnologija


Spoj znanja, iskustva I moderne tehnologije su recept za uspješno poslovanje. Mogli bi vam reci ali necemo jer ćete koristeći ovu aplikaciju zaključiti sami da postoje ljudi koji znaju kako treba da poslujete u skladu sa Zakonima i standardima.

Jednostavnost korišćenja programa


Ovaj program možete koristiti jednostavno, uz malo logike I bez uputstva. Kako bi bilo da probate I uvjerite se sami REGISTRUJ SE

On-line pristup podacima


Omogućava vam brz i siguran pristup Vašoj on-line kancelariji.

Najbolji način poslovanja u pokretu

Mnoge kompanije su u dilemi da li kupiti ili napraviti lični softvar za računovodsvo. Proventum account vam pruža odgovor na to pitanje.

Interaktivan prikaz poslovanje, kreiranje faktura, objašnjenja procesa i pomoć tokom procesa, intraktivan pristup korisniku i iniotavan korisnički doživaljaj pri radu, su bili glavni ciljevi u projektovanju Proventum Cloud Offica.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Pozovite 00 382 67 639 336

Pozovite naše konsultante i zajedno ćete izabrati pravo rješenje za optimizaciju poslovnih procesa u vašem preduzeću!

[email protected]

Probaj Proventum cloud office 30 dana besplatno.

Popuni formu i pošalji zahtev za odobravanje probnog korišćenja.