Proventum

Accounting - Unapredite poslovni proces vašeg biznisa

Proventum accounting je namenjen preduzecima koja žele da automatizuju finansijsko poslovanje, sprovedu pravnu regulativu i u realnom vremenu prate svoje poslovanje, bilans sa partnerima, bilans stanja i uspjeha.

Probaj besplatno
Instant, online, u minuti

Podržano za sve platforme

Safari

Edge

Chrome

Firefox

Opera

Total € 10 456.89 Faktur a pro ventum 02 Avg 2018 Bulevar Džordža Vašingtona Podgorica, Montenegro + Školske oprem e 1 kom EUR 13 489.90 €26 291.69 2016 2017 34 099.31 60 391.00 RAZLIKA POVEĆANJE OD 77.10% PROFIT PROFIT

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

Proventum se redovno prilagođava svim nastalim promjenama u zakonodavstvu (plate, PDV itd). Sve promjene se automatski primjenjuju.

Proventum je interaktivan

Sa naprednom analitikom imate uvid u svoje poslovanje, promijenjene vrijednosti kursa, criptovaluta i montenegro berze.

Računovodstvo nikada nije bilo lakše

Jednostavnim atributiranjem i razmenom faktura i ostalih dokumenata i automatizovanim knjiženjima, računovodstvo prestaje da bude većinsko operatorski posao, kontrola proces postaje primaran posao vašeg računovodje.

Šta je proventum accounting? • Ušteda

  Kako bi se osjećali kada bi uštedjeli vrijeme i troškove, a dobili puno više nego što sada imate? Nemate ulaganja u hardver, obuke, antivirus programe, ažuriranja i slično, a dobijate formulu za uspješan biznis koja je lako primjenljiva.

 • Znanje, iskustvo i moderna tehnologija

  Spoj znanja, iskustva i moderne tehnologije su recept za uspješno poslovanje. Mogli bi vam reći kako, ali nećemo jer ćete koristeći ovu aplikaciju zaključiti sami da postoje ljudi koji znaju kako treba da poslujete u skladu sa zakonima i standardima.

 • Jednostavnost korišćenja programa

  Ovaj program možete koristiti jednostavno, uz malo logike i bez uputstva. Kako bi bilo da probate i uvjerite se sami?
  REGISTRUJ SE.

 • On-line pristup podacima

  Omogućava vam brz i siguran pristup Vašoj on-line kancelariji.

Najbolji način poslovanja u pokretu

Mnoge kompanije su u dilemi da li kupiti ili napraviti lični softvar za računovodsvo. Proventum account vam pruža odgovor na to pitanje.

Interaktivan prikaz poslovanje, kreiranje faktura, objašnjenja procesa i pomoć tokom procesa, intraktivan pristup korisniku i iniotavan korisnički doživaljaj pri radu, su bili glavni ciljevi u projektovanju Proventum Cloud Offica.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Kako postati Proventum accounting korisnik?

Jednostavnim popunjavanjem zahteva za demo dobijate ograničeni ,ali potpuno funkcionalan pristup aplikaciji, u svakom momentu možete uplatnom na naš žiro račun aktivirati potpuni pristup bez ograničenja servisu. Imajte na umu da vaš zahtev za probnu verziju je potrebno da se odobri od strane naših administratora.

Pošaljite zahtev za probnu verziju samo sa vašom email adresom i lozinkom

Sačekajte email sa verfikacijom odobrenja i podacima za pristup

Nakon uplate dobićete mail sa potvrdom status, i potpunu podršku naših operatera i programera

Računovodstvena podrška

Ukoliko imate nedoumica npr. oko toga da li je potrebno platiti porez ili ne na neki trošak, budite slobodni da nas kontaktirate za pomoć i savet. Preko naše korisničke podrške. Kontaktirajte nas

Tehnička podrška

Ukoliko imate problema sa funkcionisanjem sistema naši programeri će u najkraćem roku se potruditi da reše problem. #proventum na slack.

Probaj Proventum cloud office 30 dana besplatno.

Popuni formu i pošalji zahtev za odobravanje probnog korišćenja.