Proventum

Registracija preduzeća - na samo jedan klik.

Pomoću aplikacije možete izraditi brzo i lako svu dokumentaciju potrebnu za registrovanje firme pred državnim organima(CRPS). Iz vašeg udobnog ambijenta bez čekanja u redovima i na šalterima, trošenja vremena i dodatnih resursa, pripremite sve što vam je potrebno da započnete svoj biznis.

Registruj preduzeće

Podržano za sve platforme

Safari

IE 10

Chrome

Firefox

Opera

macbook

Uvijek u skladu sa zakonodavstvom

Proventum se redovno prilagođava svim nastalim promjenama u zakonodavstvu (plate, PDV itd). Sve promjene se automatski primjenjuju.

Pregled poslovanja u pokretu

Sve poslovanje na klik od Vas. Sa naprednom analitikom imate uvid u sve promjene koje mogu da utiču na poslovanje preduzeća.

Računovodstvo nikada nije bilo lakše

Proventum računovodstveni servis pruža moćan, stabilan i jednostavan softever za upotrebu u računovodstvu sa 99.99% prilagođenim okruženjem.

Promo video

Kako Proventum cloud office funkcioniše

Pogledajte zašto Proventum unapredjuje vaše poslovanje.

Razmišljate da otvorite preduzeće?  • Brine vas papirologija?

    Proventum public servis je inicjalizacija na poslovnom nebu, generište dokumenta i s istim se prijavite kod državnih organa.

  • Koliko košta otvaranje preduzeća?

    Aplikacija nudi jednostavan i objašnjen pregled svih troškova na koje možete naići tokom procesa. Troškovi se uredno ažuriraju pa umesto da tražite cijene po internetu sa sajtova koji su ili sumnjivi ili neažurirani, koristite PPS kako bi imali tačne informacije.

  • Kako da budete sigurni da je sve u redu?

    Naš pravni tim vodi računa da svi generisani dokumenti budu pravno validni i ažurirani, ukoliko ne znate koji tip firme odgovara vašim potrebama koju djelatnost da odaberete itd. imate svakodnevnu podršku koja neće dozvoliti da pogrešite.

Registrujte preduzeće nikad lakše

Probajte Proventum registrovanje preduzeća već danas

Najbolji način poslovanja u pokretu

Mnoge kompanije su u dilemi da li kupiti ili napraviti lični softvar za računovodsvo. Proventum account vam pruža odgovor na to pitanje.

Jednostavno prođite kroz sve korake i na samom kraju dobićete sva željena dokumenta i podatke.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

Proces registrovanja preduzeća.

Prodjite kroz korake, budite strpljivi, proces je jednostavan. Ukoliko ipak imate problema, ne ustručavajte se da nas kontaktirate.

Registrujete se samo sa vašom email adresom i lozinkom

Prodjite kroz sve korake prateći upustva

Računovodstvena podrška

Ukoliko imate nedoumica npr. oko toga da li je potrebno platiti porez ili ne na neki trošak, budite slobodni da nas kontaktirate za pomoć i savet. Preko naše korisničke podrške. Kontaktirajte nas

Tehnička podrška

Ukoliko imate problema sa funkcionisanjem sistema naši programeri će u najkraćem roku se potruditi da reše problem. #proventum na slack.