Svjesni, da prva značajna prepreka kod mladih preduzetnika je registracija firme, koja osim što ima zamornu papirologiju, značajno i košta, odlučili smo da u saradnji sa našim partnerom Asistent.me omogućimo svima brzu i automatizovanu izradu dokumentacije za registraciju firme, koja je besplatna.

Ostaje Vam samo da platite obavezne takse državnim organima, usluge notara, izradu pečata...

Naša podrška tu ne prestaje. Nakon registracije firme, u mogućnosti ste da koristite inovativnu aplikaciju Proventum Cloud Office, koja ima i mobilnu verziju, a smanjuje troškove vođenja firme u skladu sa važećim propisima na minimum. Imate aplikaciju koja kreira vaše fakture, obračunava platu, kreira PDV prijavu i pravi sve potrebne forme obrazaca potpuno automatizovano.

Pored navedenog, u realnom vremenu Vam daje pregled stanja: kapitala, prihoda, rashoda, poslovnog rezultata, pregled stanja na svim računima po bankama, kao i informacije o trenutnim obavezama za poreze.

Za aplikaciju Proventum Cloud Office, slobodno možemo reći da je autopilot vašeg poslovanja, koji će značajno uštedjeti sve vaše resurse i povećavajući Vam profit.

Zatražite vašu demo verziju i 30 dana besplatno otkrijte sve mogućnosti koje nudi inovativna Proventum aplikacija, koju smo kreirali upravo za Vas.

 

Promo video

Wie funktioniert das Proventum Cloud Büro?

Erfahren Sie, warum Proventum Ihr Geschäft verbessert.

Testen Sie Proventum Cloud Büro 30 Tage kostenlos.

Füllen Sie das Formular aus und senden Sie den Antrag auf Genehmigung der Testnutzung