Proventum autopilot vaseg poslovanja
10.12.2020

Besplatan servis za fiskalizaciju bezgotovinskih faktura
Besplatan program za fiskalizaciju bezgotovinskih računa u Crnoj Gori, pregled fiskalizovanih faktura, mogućnost storniranja i izmjene i slanje e-mailom. Nudimo svim zainteresovanim preduzećima preko naše partnerske mreže da fiskalizaciju bezgotovinskih računa vrše jednostavno, sigurno i potpuno besplatno.

Program za fiskalizaciju računa


Zašto je program za fiskalizaciju faktura besplatan ?

Tokom pandemije, Proventum servisi su dati po promotivnim cijenama. Modul za fiskalizaciju je dio mnogo obimnije i moćnije web aplikacije Proventum Cloud office. Naša želja je da vas upoznamo sa našim riješenjima za organizovanje i vođenje biznisa bazirano prije svega na preciznim i pouzdanim finansijskim izvještajima.

Šta se dešava ako ostanete bez interneta?

Bez brige u roku od 24h ste obavezni da fiskalizujete fakturu u tom slučaju. Proventum će prvi put kada uspostavi stabilnu konekciju na mreži za vas fiskalizovati sve fakture koje ste izdali u periodu kada ste bili bez interneta. Zaista nemate razloga za brigu.

Vaši podaci su sigurni

Proventum je ISO 27001:2013 sertifikovan, standard koji se bavi bezbijednošću informacija. U procesu smo sertifikovanja za GDPR prema zakonu o sigurnosti ličnih podataka. Vaše fakture su povjerljiva dokumenta vidljiva samo vama. Ukoliko želite da prestanete sa korišćenjem Proventum Cloud offica možete preuzeti sve vaše fakture u pdf obliku i trajno obrisati vaš nalog.

Da li može sa mobilnog telefona?

Ukoliko preuzemete ,takodje besplatno, našu mobilnu aplikaciju možete izdavati i slati fakture takodje preko mobilnog uredjaja ili tableta. Aplikacija postoji za Android i IOS uredjaje.

Popunite prijavu

Nakon popunjene prijave dobićete email sa potvrdom pristupa i pristupnim podacima.